team.jpg
Astel

Menadžment

MarkoNew.jpg
Marko VasilijevićRukovodilac Astel laboratorije

Marko Vasilijević,

dipl. inž. saobraćaja
Rukovodilac Astel laboratorije

Marko je započeo svoj radni staž u Astel Projektu pre više od 10 godina. Od tada je obavljao različite poslove, sa istom strašću i u kancelariji i na terenu. Njegova oblast ekspertize je široka i obuhvata tehničke preglede radio stanica, uključujući RF merenja i merenja nejonizujućeg zračenja, izradu tehničkih izveštaja i korespodenciju sa RATEL-om, projektovanje telekomunikacionih mreža i sistema (baznih stanica, RR linkova, FM stanica, mobilne mreže…), kao i rad u programskom paketu ASTEL SOFTVER i Aldena EMLAB koji se koriste za različite vrste kalkulacija, potrebnih za izradu tehničke dokumentacije. Kao Rukovodilac Astel laboratorije, Marko je zadužen za organizaciju, koordinaciju i implementaciju operacija ispitivanja i merenja nejonizujućeg zračenja u životnoj sredini, za vođenje tima inženjera koji obavljaju laboratorijske aktivnosti, komunikaciju sa klijentima i proširenje obima laboratorijskih aktivnosti.

Marko poseduje sertifikat za rad na visini i ovlašćen je od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine AP Vojvodine za obavljanje poslova ispitivanja nivoa nejonizujućeg zračenja u životnoj sredini.

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Astel koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Astel-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Astel provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.