Mi oblikujemo Vaše veze i podržavamo telekomunikacionu infrastrukturu u skladu sa nacionalnim propisima

Mi oblikujemo Vaše veze i podržavamo telekomunikacionu infrastrukturu u skladu sa nacionalnim propisima

USLUGE

TEHNIČKI PREGLEDI

PROJEKTOVANJE TELEKOMUNIKACIONIH MREŽA I SISTEMA

STUDIJE AKUSTIKE I STUDIJE ZA RANO UZBUNJIVANJE I UPOZORAVANJE USLED ELEMENTARNIH NEPOGODA

NEJONIZUJUĆE ZRAČENJE

USLUGE

services-03.jpg
Tehnički
pregledi
services-02.jpg
Projektovanje
telekomunikacionih
mreža i sistema
services-04.jpg
Studije akustike i studije
za rano uzbunjivanje i upozoravanje usled elementarnih nepogoda
services-05.jpg
Nejonizujuće
Zračenje
19godina postojanja
3000projekata

O nama

Astel
test-02.jpg

Osnovani 2003. godine

Astel Projekt je kompanija sa sedištem u Srbiji. Od 2003. godine pružamo usluge projektovanja telekomunikacionih mreža i sistema, posebno radio komunikacija.

Pročitaj više

Astel klijenti

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Astel koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Astel-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Astel provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.