fiber.jpg
Astel Projekt

O nama

O NAMA

Dobrodošli u Astel Projekt

O ASTEL PROJEKTU

Astel Projekt je kompanija sa sedištem u Srbiji od 2003. godine pruža usluge projektovanja telekomunikacionih mreža i sistema, posebno radio komunikacija. 

Astel Projekt je porodična firma sa sedištem u Republici Srbiji, koja je od osnivanja 2003. godine konstantno prisutna na domaćem tržištu, pružajući usluge u oblasti:

-projektovanja telekomunikacionih mreža i sistema
- tehničkih pregleda radio stanica i telekomunikacione infrastrukture(po ovlašćenju RATEL-a),
- testiranja i optimizacije pristupne radio mreže
- izvođenja radova telekomunikacionih mreža i sistema.

Projektovanje telekomunikacionih
mreža i sistema

Tokom 17 godina poslovanja, uz stručan i iskusan tim naših inženjera, izradili smo više hiljada projekata kao što su: projektovanje UHF/VHF funkcionalnih radio mreža, GSM/UMTS baznih stanica i RR linkova, TV stanica i FM stanica, projekte za VSAT stanice i UP linkove, i to za različite korisnike - privatne kompanije, Uprave grada i javna preduzeća.

Ovlašćeni od strane RATEL-a

Astel Projekt je ovlašćen od strane Regulatorne Agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL) za obavljanje poslova tehničkih pregleda radio stanica i tehničkih pregleda telekomunikacionih objekata.
Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Astel koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Astel-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Astel provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.