We shape connections and support telecommunication infrastructure to meet national regulations

We shape connections and support telecommunication infrastructure to meet national regulations

SERVICES

TECHNICAL INSPECTIONS​

TELECOMMUNICATION SYSTEM AND NETWORK DESIGN

ACOUSTIC STUDIES AND PROJECT DESIGN FOR EARLY PUBLIC WARNING SYSTEMS

ELECTROMAGNETIC FIELD TESTING AND MEASUREMENTS

SERVICES

services-03.jpg
TECHNICAL
INSPECTIONS
services-02.jpg
TELECOMMUNICATION
SYSTEM AND
NETWORK DESIGN
services-04.jpg
ACOUSTIC STUDIES AND PROJECT DESIGN FOR
EARLY PUBLIC WARNING SYSTEMS
services-05.jpg
ELECTROMAGNETIC
FIELD TESTING AND measurements
19years of experience
3000PROJECTS

About us

Astel
test-02.jpg

Founded in 2003.

Astel Projekt is a Serbian based Company providing services since 2003 of experience in designing telecommunication networks and systems, in particular radio communications.

Read more

Astel clients

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Astel koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Astel-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Astel provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.