team.jpg
Astel

Menadžment

Marijana.jpg
Marijana StevanovićZamenik direktora

Marijana Stevanović,

dipl. ekonomista
Zamenik direktora

Od 2014-2018. godine zaposlena u Huawei Device CBG u sektoru za marketing, gde je bila angažovana na sprovođenju PR i digitalne strategije, koordinaciju i planiranje aktuelnih marketinških kampanja i komunikaciju sa partnerima.

Kao projekt menadžer učestvovala je u organizaciji brojnih događaja povodom promocije novih Huawei pametnih uređaja.

Od 2018. godine se aktivno uključuje u porodični biznis gde je, između ostalog, odgovorna za implementaciju politike kvaliteta i razvoj novih usluga u postojećem portfoliju Astel Projekta.

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Astel koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Astel-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Astel provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.